ایزو ۲۲۰۰۰ یک استاندارد بینالمللی است که برای تضمین ایمنی زنجیره تامین غذا در سراسر جهان طراحی شدهاست. اخذ گواهینامه ایزو 22000 به این معناست که یک سازمان تعهدی را نسبت به بالاترین سطح امنیت غذایی و همچنین یک برنامه مداوم برای بهبود مستمر نشان دادهاست.
دریافت گواهینامه ISO 22000 برای همه سازمانها در هر اندازه در صنعت غذایی قابلاجرا است و توسط سهامداران، مانند تولید کنندگان اولیه، تولید کنندگان مواد غذایی، خرده فروشان و مصرف کنندگان در سراسر جهان به رسمیت شناخته شده است.
ایزو ۲۲۰۰۰ نشان میدهد که سیستمهای مدیریت ایمنی غذایی موثر و کارآمد در جای خود قرار دارند و می توانند به عنوان اولین گام برای برآورده ساختن الزامات طرح های به رسمیت شناخته شده توسط ابتکار ایمنی جهانی غذا (GFSI) مورد استفاده قرار گیرند.
ایزو (ISO) یک اتحادیه جهانی است که از نهادهای مختلف استانداردهای ملی تشکیل شدهاست. ایزو به همراه اعضای آن و سازمانهای بینالمللی، استانداردهای بینالمللی برای امنیت غذایی را توسعه دادهاست. از آنجا که رویدادهای مربوط به امنیت غذایی میتوانند در هر مرحله از صنعت غذایی، تولید، انتقال یا فروش اتفاق بیفتد، ضروری است که یک برنامه ایمنی غذایی موثر داشته باشیم.